onsdag 10 december 2014

Hur svensk är du?

Hur blev Sveriges framtid ett PR-jippo för ett gäng som viftar med järnrör och och kallar folk för "Babbe" men hävdar bestämt att de inte är rasister och att de värnar om ett stabilt Sverige?
Det här är inte bara en krigsförklaring mot MP och S ,det är en kränkning mot alla av oss som inte röstade på SD.
Det finns inget så osvenskt som att stänga gränserna för människor i flykt från oroshärdar, att begränsa de mänskliga rättigheterna för för människor födda utanför norm så som HBTQ-personernas rättigheter, och att ha en framtidsvision som delar in mänskligheten i ett elitlag och och ett lag där rättigheterna ska begränsas. Detta är så långt ifrån det samhälle mina morföräldrar var med och byggde upp. Ett samhälle där de fattiga fick bo "inhyses" på gårdarna under början av 1900-talet, de fick jobba på gården i utbyte mot mat och tak över huvudet och där det var en skam om man nekade att hjälpa dem som var i nöd. 
Det är fortfarande en skam för medmänskligheten om vi knyter den hjälpande handen och värmer den i våra välfyllda fickor medans samhället blir allt kallare och vissa tydligen ska frysas ute pga etnicitet. Det är osvenskt av oss att knyta den hjälpande handen och något som det parti som säger sig värna den svenska kulturen vill få oss att tro är bra för Sverige. Att dessutom tvinga samtliga politiska partier att skriva under på detta som jag vill kalla svenskfientlig propaganda genom att fälla alla regeringar framöver om vi inte bygger murar runt vårt land är att ta hela det demokratiska systemet som gisslan. 
Blir det så som dessa främlingsfientliga krafter önskar så ska vi vara medvetna om att de murar vi bygger snart blir täckta av blod. Blod från barn i flykt från Syriens oroshärdar, blod från den etniska utrensningen som IS har på sin agenda.
Om vi ska arbeta för en värld där ingen tvingas fly, där alla som byter land gör det för att man vill istället för att man är tvungen för sin överlevnad så är detta fel väg att gå.

Det är dags att befria demokratin och stå upp för våra svenskhet genom att hålla våra händer utsträckta till de som behöver oss. Det är att värna om våra svenska traditioner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar